Skip to content

Albo d'oro di Contrada

ANNOCAPITANOCASTELLANAGRAN PRIORE
2020Ermenegildo LilliSilvia BanfiAlessandro Moroni
2019Doriano ScioccoSilvia BanfiAlessandro Moroni
2018Doriano ScioccoSilvia BanfiFelice Pastori
2017Stefano MoniciPaola RaimondiMauro Citterio
2016Ivan FerioliChiara BosettiCarla Marinoni
2015Luca BosattaSara CacciaLuca Bonini
2014Luca BosattaSara CacciaLuca Bonini
2013Luca BosattaSara CacciaRoberto Riva
2012Lucio BallarinoBarbara Della RiccaRoberto Riva
2011Lucio BallarinoBarbara Della RiccaGianluigi Dell’Acqua
2010Lucio BallarinoMichela MiramondiGianluigi Dell’Acqua
2009Lucio BallarinoNadia CagninLuca Bonini
2008Alessandro MoroniNadia CagninLuca Bonini
2007 Alessandro MoroniValentina SchiratoLuca Bonini
2006Alessandro MoroniAnnalisa CaseroLuca Bonini
2005Alessandro MoroniAnnalisa CaseroLuca Bonini
2004Riccardo CiapparelliCristina Panni BatistellaMassimo Locarno
2003Riccardo CiapparelliElisa GirardiLuciano Cassina
2002Riccardo CiapparelliBarbara Carolo MoroniLuciano Cassina
2001Riccardo CiapparelliBarbara Carolo MoroniLuciano Cassina
2000Bruno OlgiatiVerusca BernasconiLuciano Cassina
1999Tiziano BiaggiMarta GalimbertiLuciano Cassina
1998Tiziano BiaggiMarta GalimbertiLuciano Cassina
1997Tiziano BiaggiAntonella Pisoni GhidoniGiuseppe Ricchiuti
1996Tiziano BiaggiAntonella Pisoni GhidoniGiuseppe Ricchiuti
1995 Bruno OlgiatiDaniela LevaFelice Pastori
1994Bruno OlgiatiGiorgia GalimbertiRoberto Citterio
1993Bruno OlgiatiSimona PrandiFelice Pastori
1992Bruno OlgiatiSimona PrandiFelice Pastori
1991Flavio LepriLilliana MattuzziFelice Pastori
1990Tiziano MattuzziLilliana MattuzziFelice Pastori
1989Tiziano MattuzziLilliana MattuzziFelice Pastori
1988Marco CiapparelliDaniela ColomboFelice Pastori
1987Marco CiapparelliDaniela ColomboFelice Pastori
1986Marco CiapparelliDaniela ColomboFelice Pastori
1985 Camillo Della RiccaTiziana CitterioFelice Pastori
1984Camillo Della RiccaTiziana CitterioFelice Pastori
1983Camillo Della RiccaTiziana CitterioFelice Pastori
1982 Camillo Della RiccaIleana CaldiroliFelice Pastori
1981Camillo Della RiccaIleana CaldiroliGiuseppe Prandi
1980 Fiorenzo MarcatiClara MarcatiGiupeppe Prandi
1979Fiorenzo MarcatiClara MarcatiGiupeppe Prandi
1978 Fiorenzo MarcatiClara MarcatiAngelo Luraghi
1977Pierantonio GalimbertiMara RovelliAngelo Luraghi
1976Pierantonio GalimbertiMara RovelliAngelo Luraghi
1975Pierantonio GalimbertiMara RovelliSergio Biaggi
1974Pierantonio GalimbertiDaniela MarcatiEugenio Mussi
1973Pierantonio GalimbertiDaniela MarcatiEugenio Mussi
1972Pierantonio GalimbertiGabriella MantegazzaEugenio Mussi
1971Pierantonio GalimbertiSerenella ViespoliArnaldo Cozzi
1970Pierantonio GalimbertiSerenella Viespoli
1969Pierantonio GalimbertiNicoletta Bragaglia
1968Arnaldo CozziMarinella Calini
1967Arnaldo CozziSara Rovelli
1966Remo SperoniAda Peroni
1965Remo SperoniAnna landone
1964Luigi BertoliniLuciana Coglio
1963Luigi BertoliniDolores Patritti
1962Luigi BertoliniLinuccia Cartabia
1961 Luigi BertoliniLinuccia Cartabia
1960Eugenio MussiLuciana Coglio
1959 Eugenio MussiLuciana Coglio
1958Ubaldo RovelliLuciana Coglio
1957Ubaldo RovelliLuciana Coglio
1956 Luciano FrasistiMariuccia Dell’Acqua
1955Ennio ButtiniMariuccia Dell’Acqua
1954Ennio ButtiniGiovanna Mussi
1953Ennio ButtiniMaria Adele Mussi
1952Ennio ButtiniMaria Adele Mussi
1939Ennio Buttini
1938P. Sola
1937Giuseppe Biscardini
1936Giulio MussiAnna Bombaglio
1935Giovanni ViespoliAnna Bombaglio